Koulutuspalvelut

Koneturvallisuuskoulutukset
Sähköalan koulutukset

Koulutuspalvelumme kehittyvät tällä hetkellä hurjaa vauhtia. Palvelumme kattavat jo nyt lähes koko sähkö-­ ja koneturvallisuuden toimintakentän, ja lisää uusia koulutuksia tulee tarjontaan säännöllisin väliajoin. Tällä sivulla pääset tutustumaan koulutusteemoihimme yleisemmin, ja koulutuskalenteristamme näet aina ajankohtaisen avoimen koulutustarjontamme yhdellä silmäyksellä.

Kouluttajiemme ammattitaito perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen tarkastustoiminnasta ja standardien soveltamisesta kenttätyöskentelyssä sekä aktiiviseen alan standardisointiin ja lainsäädäntötyöhön osallistumiseen. Kouluttajat ovat alojensa tunnettuja ja arvostettuja asiantuntijoita Suomessa.

 

​Koulutuksissamme on paikan päällä kouluttamassa pääsääntöisesti aina kaksi raudanlujaa ammattilaista. Kun tapaat kouluttajamme henkilökohtaisesti koulutustilaisuudessa, voit hyödyntää myös tauot ja kysellä omaa organisaatiotasi koskettavista aiheista mahdollisuuksien mukaan myös kahden kesken.

Koneturvallisuuskoulutukset

Koulutusaiheitamme ovat mm. konedirektiivin asettamat koneen CE­-merkintään liittyvät vaatimukset, koneiden riskien arviointi, käytössä olevien koneiden turvallisuusvaatimukset, nostoapuvälinestandardin SFS-EN 13155 soveltaminen, koneiden sähkölaitteistostandardi SFS-EN 60204-­1 sekä koneen turvallisuuteen liittyvät ohjausjärjestelmät (standardi SFS-EN ISO 13849­-1).

Koulutustemme kohderyhmiä ovat esim. koneiden valmistajat ja suunnittelijat, koneiden kunnossapitäjät sekä koneiden työturvallisuudesta vastaavat henkilöt.

​Koneturvallisuuskoulutuksemme on jaettu kolmeen eri tasoon. Viereisestä kuvasta näet syksyn 2020 aikana täydentyvän koulutustarjontamme teemat ja koulutusten eri tasot yhdellä silmäyksellä.

Lue lisää koulutusten sisällöistä koulutuskalenteristamme!

Sähköturvallisuuskoulutukset

Koulutusvalikoimaamme kuuluvat mm. SFS 6002­ sähkötyöturvallisuus, SFS 6000
pienjännitesähköasennukset, käyttöönottotarkastus, SFS 6001 suurjänniteasennukset sekä SFS-­EN 50341­ standardisarja ilmajohdoista.

 

FINN-TARKASTUS OY

Sähkötarkastus ja koneturvallisuus

__________________________________

 

 

© 2014 - 2020  Finn-Tarkastus Oy y-

Yhteystiedot

info(at)finn-tarkastus.fi

+358 50 322 8725

+358 44 975 8536

 

Puusepänkatu 5

13110 Hämeenlinna

FINLAND

​​

Kysymyksiin ja yhteydenottoihin vastataan täältä: